Διαιτολογικό Γραφείο – Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Η φιλοσοφία μας είναι να επιτευχθεί ισορροπία στο μυαλό, την ψυχή και το σώμα.

Στο διαιτολογικό γραφείο υπάρχει ειδικός χώρος διασκεπτηρίου που ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βελτιώσει τη διαχείριση της καθημερινότητας του εν γένει.

Tο διαιτολογικό γραφείο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα, μέτρησης του βασικού μεταβολισμού (με συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας) και μέτρηση ανάλυσης σύστασης σώματος, είτε με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης (Bioelectrical Impedance Analysis) είτε με υπέρηχο.

 • Λιπομέτρηση με υπερήχους. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο ανάλυσης σύστασης σώματος είναι εφικτή η παρατήρηση των ιστών (μυϊκού και λιπώδους) τοπικά. Συγκεκριμένα, ελέγχεται το πάχος των ιστών και η ποιότητά τους, και πως αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και την πορεία του προγράμματος διατροφής. Ο υπέρηχος μετρά με ακρίβεια την συνολική σύσταση του σώματος καθώς και το τοπικό λίπος και μυϊκό ιστό.

Βασικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη του Συστήματος με υπέρηχο:  Δοκιμασμένη τεχνολογία υπερήχων που μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια το λίπος και την μυϊκή μάζα (σε χιλιοστά) για να έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια στις επιπτώσεις από την σωστή διατροφή και την άσκηση. Επίσης, μπορείτε να δείτε τρισδιάστατη απεικόνιση του σώματος σας, πριν και μετά την διατροφική προσπάθεια σας, ώστε να είναι ξεκάθαρος ο στόχος και τα αποτελέσματα σας.

Σημεία στα οποία μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος των υπερήχων είναι:

Περιομφάλιος Κοιλιακός

Μηρός – μπροστινή πλευρά

Τρικέφαλος μυς

Λαγόνια περιοχή

Γοφοί (εξωτερική πλευρά του μηρού)

Γλουτοί

Culotte de Cheval (κάτω από τους γλουτούς)

Είναι μία πολύ γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση, δεν απαιτείται τήρηση συνθηκών πριν εφαρμογή της (Φαγητό, Υγρά, Καφεΐνη, Άσκηση κτλ.)

Μπορείτε να μετρήσετε και να παρακολουθήσετε τοπικά και σε εικόνα, το σωματικό λίπος και το πάχος των μυών σας.

Η συσκευή είναι ανεξάρτητη από περιβαλλοντικές μεταβλητές, όπως η θέση του σώματος και οι συσπάσεις των μυών.

Ανάλυση της υγείας, της ευεξίας και σωματικής απεικόνισης με το λογισμικό BodyView  το οποίο παρέχει πλήρη ανάλυση των κινδύνων καθώς και προτάσεις βασισμένες σε BMI , ανάλυση σύσταση σώματος, μετρήσεις περιφέρειας, και επίπεδο δραστηριότητας.

Τρισδιάστατη απεικόνιση του σώματος του εξεταζόμενου πριν και στο μετά ώστε να είναι ξεκάθαρος ο στόχος.

Μετρήσεις οι οποίες αποτελούν τις πιο έγκυρες μεθόδους για την σωστή εκτίμηση του διατροφικού προγράμματος και της άσκησης ώστε να έχετε μια επιτυχημένη διαχείριση του στόχου σας.

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

  • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού, με συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας. Στη συγκεκριμένη μέτρηση δεν θα μάθετε, μόνο, πόσες θερμίδες είναι αναγκαίο να καταναλώνετε για να μειώσετε, να διατηρήσετε ή να αυξήσετε το βάρος σας, αλλά και την πηγή ενέργειας που καταναλώνετε. Με αυτό τον τρόπο θα μάθετε αν «καίτε» υδατάνθρακες, λίπος ή συνδυασμό και από τα δύο και πραγματοποιείται άπαξ κατά την έναρξη της παρακολούθησης. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα λάβετε κατευθείαν στο email και στο κινητό σας τηλέφωνο.

   

  • Μέτρηση και βελτίωση της κυτταρικής υγειάς

 

 • Έρευνες έχουν δείξει ότι η γωνία φάσης, μια παράμετρος που μπορεί να μετρηθεί κατά τη διάρκεια της ανάλυσης σύστασης σώματος, αποτελεί ένα δείκτη κυτταρικής υγείας και ακεραιότητας.

 

Στο διαιτολογικό γραφείο παρέχονται οι παρακάτω διατροφικές υπηρεσίες:

 • Διατροφή και απώλεια σωματικού βάρους
 • Διατροφή και Καρκίνος
 • Διατροφή και εγκυμοσύνη
 • Διατροφή και θηλασμός
 • Ενδοκρινολογικές και μεταβολικές διαταραχές
 • Καρδιαγγειακές παθήσεις
 • Κλινική Διατροφική Θεραπευτική Υποστήριξη
 • Διατροφή και αύξηση σωματικού βάρους
 • Νευρική ανορεξία και βουλιμία
 • Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς

 

Χάνοντας έστω και το  10% από το αρχικό σας βάρος, μπορείτε να ελαττώσετε σημαντικά τον κίνδυνο και να βελτιώσετε την υγεία σας μέχρι και 50% σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο αργός και σταθερός ρυθμός είναι ο ιδανικός τρόπος μείωσης βάρους, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη μεταβολική ισορροπία και μέγιστη καύση λίπους.

Οι εξαντλητικές δίαιτες είναι συχνά επιτυχείς για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δεν έχουν αποτελέσματα στη διατήρηση του βάρους σε μεγάλες περιόδους. Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης βασισμένο στο ολικό σωματικό λίπος σας, στο βασικό μεταβολισμό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, σας επιτρέπει να χάσετε βάρος γρήγορα, σωστά και  κυρίως μόνιμα.

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail