ΦΑΡΦΑΛΛΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ

  1. 500 γρ. φαρφάλες
  2. 60 ml ελαιόλαδο
  3. 800 γρ. κοτόπουλο στήθος, κομμένο σε λεπτές φέτες, κατά πλάτος
  4. 50ml ελαιόλαδο
  5. 5γρ σκόρδο λιωμένο και ποσαρισμένο
  6. 350 ml κρέμα γάλακτος
  7.  ξύσμα από 2 λεμόνια
  8. 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  9. ½ μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτοπούλο με το ελαιολάδο για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί
  • Προσθέτουμε τη κρέμα και το ξύσμα λεμόνι
  • Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα
  • Προσθέτουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε και βράζουμε για 1 λεπτό για να δέσει  η σάλτσα
  • Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τη φέτα
Facebooktwitterlinkedinmail