Διαιτολογικό Γραφείο – Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Η Φιλοσοφία

3 είναι οι θεμελιώδεις λίθοι της ύπαρξης του ανθρώπου: η διατροφή – το περιβάλλον – το DNA του. Άρα βάζοντας την διατροφή σύμμαχος σας σε οποιοδήποτε θέμα υγείας ή διατροφικό πρόβλημα σας απασχολεί, η επιστήμη της διατροφής με την αλληλεπίδραση των μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίλυση του.
Πίστεψε στον εαυτό σου και ζήσε καλύτερα!!!
Επειδή δεν είμαστε μόνο ότι τρώμεαλλά και ότι σκεφτόμαστε και πράττουμε, η φιλοσοφία που προσπαθώ να περάσω σε όλα τα περιστατικά μου είναι η επίτευξη ισορροπίας στο μυαλό, στην ψυχή και στο σώμα, που σκοπό έχει να οδηγήσει στη διατροφική αυτογνωσία του καθενός. Ούτως ή άλλως υγεία δεν είναι μόνο η απουσία ασθένειας και η διατροφή είναι ουσιώδης σε κάθε βήμα του ανθρώπου για την επίτευξη της ισορροπίας εν γένει.
Αν είστε στη διαδικασία απώλειας βάρους, φροντίστε να το κάνετε σωστά και με ασφάλεια. Οι «μαγικές» δίαιτες – αστραπή που προκαλούν τη μη-ισορροπημένη απώλεια πολλών κιλών σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επαναπρόσληψη των κιλών που χάθηκαν. Εν αντιθέσει, εάν λαμβάνετε κάποια θεραπεία για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, είναι σημαντικό να αξιολογηθεί η διατροφή σας και να προσαρμοστεί καταλλήλως για μέγιστη δράση της φαρμακευτικής αγωγής και γρηγορότερη ανάρρωση.
image

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Εξατομικευμένη Διατροφική Φροντίδα