Και ο Γιώργος Λεμπέσης, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής ανάλογο της διατροφικής του κουλτούρας και προσαρμοσμένο στο απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητας του κατάφερε και έχασε “σωστά”, επιτυγχάνοντας μέγιστη μεταβολική ισορροπία τα 10 κιλά, χάνοντας λίπος.

Διαβάστε την συνέντευξη του Γιώργου Λεμπέση που έδωσε στο Tlife, για την επιστροφή του.

 

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε το 1999, όταν ο Φοίβος του έγραψε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Εξάρτηση” το οποίο και τον εκτόξευσε στη κορυφή! Ο Γιώργος Λεμπέσης με τη συνεργασία του Φοίβου, έκανε μεγάλες επιτυχίες, ενώ συνεργάστηκε δισκογραφικά με την Δέσποινα Βανδή και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν… μέχρι που μια παρεξήγηση με τον συνθέτη,σταματάει τη συνεργασία τους και σιγά σιγά το αστέρι του Γιώργου αρχιζει να… τρεμοσβήνει!

Ο ίδιος μπορεί να χάνεται από τα φώτα της  δημοσιότητας αλλά συνεχιζει τη ζωή του. Βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της συζύγου του Σοφίας Τραντίδου, την παντρεύεται και ανοίγουν μαζί ένα παιδικό σταθμό!

Ο Γιώργος Λεμπέσης μιλάει στο TLIFE, για τα 10 κιλά που έχασε με την βοήθεια του Ευμένη Καραφυλλίδη!
Εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος Λεμπέσης επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στη δισκογραφία -με την Spin Records -δυναμικά και ήρθε για να μείνει…. Ο Γιώργος μιλάει στο TLIFE για την επιστροφή του στο τραγούδι, για τη ζωή του με τη σύζυγό του για τα 10 χρόνια που έμεινε εκτός, αλλά και για τα 10 κιλά που έχασε από πέρσι!

lempesiskila

 

Mετά από πολλά χρόνια αποχής από τα μουσικά πράγματα και τη δισκογραφία επανέρχεσαι… Πες μας για την επιστροφή σου. Πως ξεκίνησε η ιδέα…
Πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω, όμως αυτή την φορά, ήταν κατάλληλες και οι συνθήκες. Ένα πολύ καλό τραγούδι,μια πολύ καλή ομάδα, καλή οργάνωσης και αφοσίωση στον στόχο. Βέβαια σε όλα αυτά παίζει ρόλο και το timing

Σου έλειψε η δημοσιότητα; Σε ενόχλησε η αποχή από τη δημοσιότητα όλα αυτά τα χρόνια;
Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την μουσική ήξερα οτι δεν γίνεται να είσαι συνέχεια μπροστά στα φώτα.  και είναι χρήσιμο  οι καλλιτέχνες  να γνωρίζουμε οτι η δημοσιότητα σαν εργαλείο είναι χρήσιμη μόνο όταν έχουμε κάτι  να πούμε.

Θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με τον παιδικό σταθμό που άνοιξες με την σύζυγό σου;
Πάντα!!!Τα παιδιά είναι πηγή έμπνευσης, οξυγόνο και αναγκαία πια για μένα καθημερινή επαφή.

Έκανες μεγάλες επιτυχίες υπήρξε κάποιος φίλος σου (φίλοι σου) από την showbiz, που σε βοήθησε; που στάθηκε δίπλα σου;
Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν δεν θα ήθελα να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά με τον κίνδυνο να ξεχάσω κάποιον.

Με το χέρι στην καρδιά… έχει συγχωρήσει τον Φοίβο; Θα τον εμπιστευόσουν ξανά να σου γράψει τραγούδι;
Οι επαγγελματικές συνεργασίες δεν είναι μόνο ζήτημα καρδιάς….

Είσαι ζηλιάρης; Κι αν ναι το δείχνεις στη σύζυγό σου;
Δεν θεωρώ ότι είμαι ζηλιάρης. Η πιο κατάλληλη όμως να σας απαντήσει σ ‘ αυτό είναι η σύζυγος μου.

Πέρσι σε είδαμε στα περιοδικά με λίγα παραπανίσια κιλά, τα οποία τώρα δε βλέπουμε… Πόσα έχασες και πως...
Με τον Ευμένη (διατροφολόγος) γραμμάριο δεν μένει!!! Και το διάδρομο αγκαλιά φυσικά….

Πηγή: tlife.gr