γραβιέρα Νάξου στην “ΠΟΠ Μαγειρική” | karafillides

Συζητάμε για τη γραβιέρα Νάξου στην “ΠΟΠ Μαγειρική

Την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στην εκπομπή της ΕΡΤ2 “ΠΟΠ Μαγειρικη“, με τον chef Μανώλη Παπουτσάκη, συζητήσαμε για τη γραβιέρα Νάξου και μαγειρέψαμε ένα πεντανόστημο πιάτο.

Να πως η τέχνη της μαγειρικής συναντά την επιστήμη της διατροφής και έτσι το αποτέλεσμα γίνεται γευστικό,θρεπτικό και ισορροπημένο!

Σημασία δεν έχει μόνο η απογείωση της γεύσης, αλλά και η διατήρηση της θρεπτικής αξίας των πρώτων υλών.

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail