Η διατροφική αξία της σταφίδας Ηλείας, στην “ΠΟΠ Μαγειρική”

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 στην εκπομπή της ΕΡΤ “ΠΟΠ Μαγειρικη“, με τον chef Μανώλη Παπουτσάκη, συζητήσαμε για τη σταφίδα Ηλείας και την ισχυρή διατροφική της αξία.

Πως οι θησαυροί της ελληνικής φύσης συνδυάζουν την απόλαυση με την ισορροπία στη διατροφή;
Μία βόμβα θρεπτικών συστατικών στα χέρια σας, ιδιαίτερα για την περίοδο που διανύουμε. Υπέροχο σνακ για μικρούς και μεγάλους!

 

Facebooktwitterlinkedinmail